Eskişehir'de Zabıta Emeklisi Bıçaklanarak Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Eskişehir'in Mihalgazi ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Emekli Zabıta memuru İsa Yavuz tartıştığı Rahmi A. tarafından bıçaklanarak öldürüldü

İddialara göre, 63 yaşındaki İsa Yavuz ile 57 yaşındaki Rahmi A. arasında henüz bilinmeyen bir sebep yüzünden bir tartışma başladı. Ne yazık ki, bu tartışma hızla şiddete dönüştü ve sonuçta İsa Yavuz, tartıştığı Rahmi A. tarafından bıçaklandı.

Olay yerinde meydana gelen bıçak darbeleri sonucunda hayatını kaybeden İsa Yavuz, geçtiğimiz Ekim ayında emekli olmuştu. Uzun yıllar boyunca zabıta olarak görev yapan Yavuz'un ani ve şok edici ölümü, bölgedeki insanlar arasında büyük bir üzüntü ve şaşkınlık yarattı. İsa Yavuz'un cenazesi, otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.

Katil zanlısı olarak gösterilen Rahmi A., jandarma ekipleri tarafından hızla gözaltına alındı. Şu anda olayla ilgili soruşturma devam ediyor ve yetkililer, olayın nedenlerini ve ayrıntılarını ortaya çıkarmak için titizlikle çalışıyorlar.

İsa Yavuz'un Karaoglan mahallesi sakinlerinden olduğu (Hacallan İsa) öğrenildi. Merhumun cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Karaoglan mezarlığına defin edilmiştir

Eskişehir Haber Zabıta emeklisi İsa Yavuz