Eskişehir-Afyonkarahisar Karayolunda Yolcu Otobüsü Traktöre Çarptı: 6 Yaralı

TAKİP ET

Eskişehir-Afyonkarahisar karayolunda gece saatlerinde meydana gelen kazada, yolcu otobüsü bir traktöre arkadan çarptı. Kazada toplamda 6 kişi yaralanırken, 3 kişinin durumu ağır olarak bildirildi.

Kazanın yaşandığı yol, Antalya'dan Bursa'ya giden Kamil Koç firmasına ait 03 VZ 606 plakalı yolcu otobüsü ile ismi öğrenilemeyen 26 TZ 375 plakalı traktör arasında meydana geldi. Otobüs, traktöre şiddetli bir şekilde arkadan çarptı ve traktör çarpmanın etkisiyle yol kenarına devrildi. Traktörden düşen 4 kişi ile otobüsteki 2 kişi yaralandı.

Kaza sonrasında bölgeye çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleleri kaza yerinde yapıldıktan sonra, çevre hastanelere kaldırıldılar. Tedavi altına alınan yaralılardan traktörden düşen 3 kişinin durumu ciddiyetini korurken, diğer 3 yaralının ise iyi olduğu açıklandı.

Jandarma ekipleri, olası bir başka kaza ihtimaline karşı çevrede güvenlik önlemi aldı ve Eskişehir-Afyonkarahisar karayolunu araç trafiğine kapattı. Kaza yerinde yapılan incelemeler ve yol temizleme çalışmalarının ardından trafik normale döndü.

Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, olayın yaşandığı yerde incelemelerde bulunmak üzere bölgeye geldi.







eskişehir afyon trafik kazası afyon haber