Eski Afyonspor'lu Futbolcu Jorge Jesus'u yıktı!

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal, AFC Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Özbekistan temsilcisi Namangan ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ilginç anlarından biri, Namangan'ın golünü atan Toma Tabatadze'nin Türkiye'deki futbol macerasıyla ilgiliydi.

Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un yönettiği Al Hilal, Asya Şampiyonlar Ligi'nde ilk grup maçına çıktı ve Neymar'lı rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Bu beraberlikte dikkat çeken detay ise Al Hilal'e gol atan futbolcuydu: Toma Tabatadze.

Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal, Asya Futbol Konfederasyonu Şampiyonlar Ligi'nde evinde şoke edici bir puan kaybı yaşadı. Neymar'ın da takımında yer aldığı Al Hilal, Özbekistan ekibi Navbahor Namangan ile 1-1 berabere kaldı. Maçın kahramanı ise 52. dakikada Navbahor adına gol atan Afyonspor'un eski oyuncusu Toma Tabatadze oldu.

Toma Tabatadze, Türkiye'de geçirdiği 7 sezon boyunca 2015-2016 sezonunda Afyonspor'da ve birçok BAL takımında forma giydi. 

Bu dikkat çekici beraberlik sonrasında, Al Hilal'in 1.1 milyon Euro'luk piyasa değerine sahip Navbahor'a karşı 2 puan kaybetmesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Zira Al Hilal'in piyasa değeri 258 milyon Euro iken, Navbahor'un piyasa değeri sadece 1.1 milyon Euro