Esenyurt 'da Konforlu ve Butik Konalama Loss Hotel

TAKİP ET

İstanbul, ülkemizin en çok ziyaretçi ağırlayan şehirleri arasındadır.

İstanbul, ülkemizin en çok ziyaretçi ağırlayan şehirleri arasındadır. Küresel çapta bilinen ve geniş kitlelere hitap eden İstanbul, her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti konuk etmektedir. İstanbul, içerisinde tarihi ve popüler yapıları bulundurması sebebiyle de ilgi odağı olmaktadır. Bunun yanı sıra doğal güzellikleri ile de dillere pelesenk olmuş şehirler arasındadır. Tüm bu sebeplerden ötürü İstanbul, kısa süre içerisinde turizm ve konaklama işletmeleri bakımından oldukça gelişmiştir. İstanbul tatili yapmayı planlayan kişiler, merkezi lokasyonlarda kalmayı tercih etmektedir. Dolayısıyla Esenyurt konumu, konaklama için en ideal bölgeler arasındadır.

Esenyurt otelleri, alanında uzun zamandan bu yana müşterilerine sunmuş olduğu başarılı hizmetlerle bilinmektedir. Konaklama deneyimi yaşamak isteyen kişiler, butik otel ve yıldızlı lüks işletmeler kapsamında tercihlerini yapmaktadır. Her iki Esenyurt oteli de yüksek kalitede ve müşteri odaklı hizmetler vermektedir. Esenyurt’da yer alan Loss Hotel de bölgenin en konforlu otel işletmeleri arasındadır.

Esenyurt Konumunda Bulunan Konaklama Alternatifleri

Yazımızın önceki bölümünde Esenyurt otellerinin kendi içerisinde butik otel ve yıldızlı lüks otel olarak ayrıldıklarından bahsetmiştik. Butik otellerin sahip olduğu konsept, lüks otellere kıyasla daha salaştır. Zira, lüks otelleri içerisinde suit oda seçeneği de yer almaktadır. İşletmeler, bölgenin konaklama bakımından en çok tercih edilen alternatiflerindendir.

 Fakat bölgede bulunan konaklama seçenekleri yalnızca Esenyurt otelleri çerçevesinde değildir. İlçede bulunan konaklama tesisleri ve apartlar da İstanbul tatili yapacak kişiler tarafından tercih edilmektedir. Özellikle kalabalık olarak tatil yapacak kişiler apart seçeneğini kullanmaktadır. Çünkü apartlar, ev konseptine sahip yapılar olduğundan kalabalık konaklamalar için uygundur. Bunun yanı sıra konaklama tesisleri ise daha kısa süreli konaklamalar için öncelikli seçeneklerdendir. Ayrıca iş seyahati sebebiyle İstanbul’da bulunan kişiler de konaklama tesislerine öncelik vermektedir.

Kampanyalı Esenyurt Otel Fiyatları Fırsatı

İstanbul tatili yapmayı planlayan kişiler, Esenyurt otel fiyatları konusunda da araştırma yapmaktadır. Esenyurt otel fiyatları, İstanbul kapsamında bulunan diğer pek çok ilçeye kıyasla çok daha uygun fiyat aralıklarına sahiptir. Bu kapsama fiyat bilgisi edinmek isteyen kişiler, otel karşılaştırma sitelerini kullanabilmektedir. Esenyurt otel fiyatları hakkında en doğru bilgi alınabilecek adreslerden ilki, otel karşılaştırma siteleridir. Otel karşılaştırma siteleri, otel fiyatları ve rezervasyon işlemleri gibi çeşitli kolaylıkları tatilcilere sağlamaktadır.

Esenyurt otel fiyatları konusunda bilgi alınabilecek bir diğer adres ise tesis iletişim numarasıdır. İletişim numarası sayesinde doğrudan firma yetkilileri ile görüşme sağlayabilir ve Esenyurt otel fiyatları hakkında bilgi alınabilmektedir. Esenyurt otel fiyatları konusunda belirleyici olan bazı unsurlar bulunmaktadır. Bunlar; konaklanacak gün sayısı ve oda tercihidir. Esenyurt otelleri içerisinde kalınan gün sayısının artması durumunda otel fiyatları da artacaktır. Ayrıca suit oda tercihi yapmak da otel fiyatlarında artışa sebep olacaktır.

 

Esenyurt Bölgesinde Ne Yenir? Ne İçilir?

Esenyurt otelleri kapsamında müşterilere hizmet veren otel restoranları, dünya mutfağı ve Türk mutfağı menülerine yer vermektedir. Türk mutfağı içerisinde müşterilere sunulan menülerde et ve et yemeklerine rastlamak mümkündür. Bunun yanı sıra ülkemizin farklı noktalarının kendisine has yöresel lezzetleri de tatilcilere sunulmaktadır. Esenyurt’da yer alan veya konaklayan kişiler, Türkiye’ye özgü yöresel lezzetleri de mutlaka deneyimlemelidir.

 Yemeklerin yanı sıra içecekleri ile de ön plana çıkan ülkemizde akla ilk olarak Türk kahvesi gelmektedir. Bilindiği üzere ülkemizde kahve kültürü bir hayli gelişmiştir. Dolayısıyla özellikle yabancı turistlerin mutlaka Türk kahvesini denemeleri tavsiye edilmektedir. Esenyurt otelleri kapsamında konaklayan kişiler, oda servisinden rica ederek de kahvelerini tüketebilirler.

Esenyurt ve Konaklama Hakkında Merak Edilenler

Esenyurt Konumuna Ulaşım Nasıl Sağlanır?

Esenyurt otellerinde kalacak olan tatilciler, bölgeye ulaşımın nasıl sağlandığını merak etmektedirler. Esenyurt konumuna doğrudan ulaşım sağlamak için otobüs ve minibüs ağları kullanılmaktadır. Ayrıca bölgeye aktarmalı olarak da ulaşım sağlamak mümkündür. Bunun için; vapur, metrobüs veya tramvay gibi ulaşım ağlarını kullanmak gerekmektedir.

Esenyurt Otellerinde Ödeme Yöntemleri Nasıldır?

Esenyurt otelleri bölgesinde kalacak olan kişiler, ödeme yöntemlerinin nasıl olduğunu araştırmaktadır. Tatilciler, kredi kartı veya nakit ödeme tercihi yaparak ödeme işlemlerini gerçekleştirebilmektedir.

Esenyurt Konumunda Bulunan Popüler Yerler Nerelerdir?

İstanbul, içerisinde çok fazla tarihi yapıya ev sahipliği yapmaktadır. Bunlardan bazıları da Esenyurt konumunda yer almaktadır. Esenyurt bölgesinde yer alan Haramidere Sarnıcı ve Viyana Köprüsü, bölgenin en popüler yerlerinden birkaçıdır.