Erkek Gömlek Modelleri Nelerdir?

TAKİP ET

Vücudunuzun üst kısmına uygun olarak üretilmiş önünde düğmeleri olan kollu ve kolsuz seçenekleri olan kıyafet gömlek adı verilir.

Bayan ve erkeklerin vazgeçilmez bir ürünüdür. Erkek gömlek modelleri birbirinden farklı renk seçenekleriyle sıklığınıza şıklık katacaktır. Erkek gömlek modelleri arasında slim fit modelleri ile sizi bekler. Üzerinize oturan bu gömlek modeli sizi olduğunuzdan daha şık göstermenizi sağlar. Vücut hatlarınızı kusursuz bir şekilde gösterir. Yüzde yüz pamuk ürünüyle yapılmıştır.  Diğer bir modeli olan Straight Cut modeli daha dar istemeyen kişiler için üretilmiş bir modelleri. Daha salaş durur. Vücudunuza yapışmadığı için terleme özelliğini olmaz. Rahat şekilde hareket etmenizi sağlar.

Erkek Gömlek Modelleri Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Erkek gömlek modelleri seçerken ten renginizin uyumuna bakarak almanız gerekir.  Kilonuz var ise geometrik şekillerden kaçının size en uyan model olarak düz sade ya da küçük şekillerle işlenmiş gömlek modelleri tercih etmeniz daha şık olmanızı sağlar. Erkek modellerinde omuz farkı olduğu için omuzlarınızın tanıyarak almanız gerekir. Dar bir omuza sahipseniz daha darımsı bir gömlek almanız gerekir.