Erkeğe Yıldönümü Hediyesi Olarak Ne Almalı? Birbirinden Farklı ve Özel Öneriler…

TAKİP ET

Uzun ilişkilerde çiftlerin heyecanla bekledikleri günleri sıralayacak olursak yıldönümleri en başta gelir diye tahmin etmekteyiz.

Bir yılı doldurmanın mutlu şaşkınlığı, çiftlere önlerindeki zaman dilimi için umut vaat eder. Bir, beş ya da on farketmez, 30. yılını kutlayan çiftler bile bu heyecanı hisseder. Bu sebeple her yaklaşan yıldönümü planı, günler önceden yapılmaya başlanır. Yıldönümü kutlamak, tarafların birbirine, ‘’Seninle geçirdiğim bu yıl beni çok mutlu etti ve devamının olmasını diliyorum.’’ demek gibidir. O yüzden verilecek olan hediye titizlikle seçilir. Çoğu insan, öncelikle son dönemlerdeki konuşmalarını geçirir aklından ve ihtiyaç duyduğunu ya da istediğini bildiği hediyelere yönelmeyi tercih eder. Aklında hiç bir fikir oluşmayanlar ise araştırmalara çoktan başlamıştır bile. Özellikle de erkeklere hediye ararken nasıl etkileyeceğini bilmek oldukça zor gibi düşünülür, tabi arayışlarınıza farklı yollarda devam etmiyorsanız. Size, hediye seçerken bile sıkılmayıp heyecanla keşfedeceğiniz, muhteşem deneyim hediyesi tarzı ile bodo.com’u takdim ediyoruz!

Erkeğe yıldönümü hediye önerisi

Belki günlerdir ona etkileyici bir hediye verebilmek için para biriktiriyorsunuz. Yaratıcı ve özel olmasını istemeniz elbette hakkınız. Hemen bodo’da neler olduğuna bir göz atalım! Evliliğinizin ilk yılını kutlarken romantizmin dozunu artıracak sürprizler için ‘’SPA ve Masajlar’’

 ‘’Tatil’’, ‘’Romantik’’ kategorilerinde yok yok! Sevdiğiniz adamın zevklerini ön plana çıkarıp ilgi duyduğu konulara gösterdiğiniz saygıyı sergileyecek türden hediyeler için ise ‘’Atış Deneyimi’’, ‘’Sürüş Deneyimi’’, ‘’Tekno’’, ‘’Adrenalin’’, ‘’Sanat’’ gibi erkeklerin merakla takip ettiği deneyimleri içeren başlıklarda aradığınızı bulabilirsiniz. Sevdiğiniz adamla uzun süredir birlikte olduğunuzdan, onun ne gibi aktivite yahut etkinliklere daha çok merak duyacağını kolaylıkla çözersiniz. Tüm bodo kategorilerini inceleyip bir kaç fikir edindikten sonra yine de kesin karar veremediğinizde dert etmeyin. Bu edindiğiniz fikirlerin birkaçını birden tercihe sunabiliyorsunuz. Evet, en pahalı deneyimin ücretini ödeyerek yanına 4 adet daha seçenek ekleyebilirsiniz. Böylelikle sevdiğiniz de aklını başından alan hediyeyi bulur.

Erkeğe yıldönümü hediye fikirleri

Sadece bir kaç küçük adımla sevdiğiniz erkeğe dünyaları verin! Büyülenerek izlediği yelkenlileri eğlenceli dersler sayesinde kendi kendine yüzdürmesine şans verin ‘’Yelken Kursu’’. Belki de sadece bu konforu, benzersiz maviliklerde yol alarak deneyimlemek isteyebilir ‘’Özel Adalar Yelken Seyri’’. Motosiklet sevgiliniz için tutkuya dönüşmekte ise önce harika bir eğitimle güvenliğini garanti altına alabilirsiniz ‘’Motosiklet Sürüş Eğitimi’’. Avrupa yakasının yoğun hayatına uyum sağlamak ikinize de zor geliyorsa işleri keyifli aktivitelerle kolaylaştırabilirsiniz, ‘’İki Kişi için Avrupa Yakasında Geleneksel Bali Masajı’’. Sanal dünyanın sihirli ambiyansında pilot koltuğundan yerini ayırtın, ‘’Airbus A320 Uçuş simülatörü Deneyimi’’. Gözü yükseklerde olan, adrenalin tutkunlarına, milli sporculardan ‘’Tırmanış Eğitimi’’. bodo.com, her adımda şaşırtır sizi!

erkeğe yıldönümü hediyesi erkeğe yıldönümü hediyesi ne alınır