Erenler KYK Yurdu önünde Trafik Kazası

TAKİP ET

Afyonkarahisar Merkez Erenler KYK Yurdu önünde meydana gelen trafik kazasında, Hayvan yüklü aracın ön camından düşen 1 kişi ağır, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Eskişehir istikametinden şehir merkezi istikametine seyreden 03 AD 284 Plakalı hayvan yüklü kamyonda bulunan Ali Çetin Kumartaş (75)’ın arkadan aracın çarpması ile birlikte orta refüje savrulan kafa kısmı öne düşen kamyonun ön camından fırlayarak arabanın altına düştüğü ve durumunun ağır olduğu bildirildi.

Meydana gelen kaza sonrası Vatandaşlardan edinilen bilgiye göre savrulan Kamyondan düşen buzağısı olan İneğin ise bacaklarının kırıldığı ve yavrusunun gözü önünde acı çeken Hayvanın resmen ağladığını belirttiler.

KYK önünde meydana gelen trafik kazası sonrası yol kısa süreliğine trafiğe kapatılırken Ağır yaralı Ali Çetin Kumartaş (75)’ın, kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis ambulansı ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldığı ve durumunun ağır olduğu bildirildi. Kazaya sebebiyet veren sürücü ise Ambulans ile gitmeyi istemediği ve kendi imkanları ile hastaneye gittiği durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kaza yerine gelen Trafik Polis ekipleri kaza ile ilgili olarak geniş çapta soruşturma başlattığı bildirildi.