Erdinç Pekgöz Afjet Afyonspor'a transfer oldu

TAKİP ET

Erdinç Pekgöz Afjet Afyonspor'a transfer oldu.. Dış transferlerini bir bir açıklayan Afyonspor'da yönetim Pendikspor'dan Erdinç Pekgöz ile anlaşarak 2 yıllık sözleşme imzaladı

Afjet Afyonspor Kulubü, transfer haberlerini vermeye devam ediyor. Kulüp yönetimi son olarak Pendikspor’da sol stoper görev olarak yapan Erdinç Pekgöz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Afjet Afyonspor Kulübü Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu ile anlaştıktan sonra, ilk transferini Bandırmaspor’dan Feyyaz Belen ile anlaşarak yapmıştı.

İkinci transfer haberi ise Eyüpspor’dan Taha Can Velioğlu ile yapan Jetler, dün itibari ile Pendikspor’dan Erdinç Pekgöz’ü transfer ederek dış transferde üçüncü futbolcuyla kadrosuna dahil etmiş odu. Kulüp yönetimi, tecrübeli oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı
.

ERDİNÇ PEKGÖZ KİMDİR?

Erdinç Pekgöz 15 Nisan 1990 tarihinde Erzurumda doğdu. 31 yaşında olan oyuncu 1.90 m boyundadır. 2012 yılında Beykozspor ile başlayan Pekgöz, Erzurumspor, Eyüpspor, Keçiörengücü, Zonguldakspor Kömürspor, Tuzlaspor ve Sancaktepe kulüplerinde forma giydi. Erdinç Pekgöz, geçtiğimiz yıl Sancaktepe FK’dan Pendikspor’a transfer olmuş ve sezonu burada tamamlamıştı. Erdinç Pekgöz 2021-2022 sezonunda Afjet Afyonspor için formasını terletecek. 

erdinç pekgöz erdinç pekgöz tff erdinç pekgöz haberleri erdinç pekgöz afjet afyonspor