Ercan Kubaş Sanat Tiyatrosundan Polise Anlamlı Sürpriz

TAKİP ET

Corona virüsü nedeniyle kuruluşunun 175. yıl dönümü etkinlikleri iptal edilen polise Ercan Kubaş Sanat Tiyatrosundan anlamlı destek.

Corona virüsü nedeniyle kuruluşunun 175. yıl dönümü etkinlikleri iptal edilen polise Ercan Kubaş Sanat Tiyatrosundan anlamlı destek.  

Özel günlerini kutlayamayan polisleri unutmayan Ercan Kubaş Sanat Tiyatrosu ekibi kavga var diye yaptıkları sahte ihbarla çağırdıkları ekiplere alkışlayarak sürpriz yaptı.

Koronavirüsün gündemimizde olduğu bu günlerde yoğun mesai harcayan polis ekiplerini Ercan Kubaş Tiyatrosu yalnız bırakmadı. Afyonkarahisar'ın Erenler Mahallesinde kavga var diye yaptıkları sahte ihbarlarla polis ekiplerini çağıran tiyatro ekibinin jestine vatandaşlarda dahil oldu. Vatandaşlar da polis memurlarına alkışlarla destek oldu. O anlara dair kaydedilen görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Ercan Kubaş, Afyon Kent Haber sitemize yaptığı açıklamada eşim ile beraber engelli çift olarak değerli polislerimize 175 yılına özel süpriz kutlama yaptık. “Şu virüs belasından kurtulup, nasıl ki 175 yıldır huzurla yaşıyorsak bu değerli polis teşkilatımız sayesinde; inşallah bundan sonra da böyle devam eder” dedi.

Daha sonra ise polislere alkışlarla kutlama pastası kesildi ve ikram edildi. 
 

Olay yerine gelen Polis ekipleri bu anlamlı sürpriz'den dolayı Ercan Kubaş ve eşine teşekkür etti
AFYON KENT HABER

 


ercan kubaş ercan kubaş sanat tiyatrosu polise anlamlı sürpriz