Ercan Kubaş, Öğretmenler Günü Mesajı yayınladı

TAKİP ET

Kubaş Sanat tiyatrosu yönetmeni Ercan Kubaş , öğretmenler günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Kubaş mesajında şu ifadelere yer verdi.

Hayatın zorluklarıyla boğuşarak ilerleme gösteririz, ancak genellikle büyümemiz için büyük bir hevesle verdiğiniz desteğe karşı duyduğumuz minneti ve bu desteğe verdiğimiz değeri ifade etmek için zaman ayırmayız. Sadece öğrenciler olarak değil, toplumun dünya vatandaşları olarak da. “Lütfen sana nasıl yardımcı olabileceğimi bana söyle,” dediğinizde ve bunu gerçekten içtenlikle söylediğinizde, ben de gerçekten desteklendiğimi hissederdim. Ayrıca bana öğretmek yerine benimle birlikte öğrenmekten heyecan duyduğunuzu dile getirdiğinizde, sizi kendi öğrenme deneyimimim bir ortağı gibi hissetmeye başladım. Oysa bu eğitim sisteminde kendini “sadece emebilen bir sünger” gibi hissetmek çok kolaydır. Bizimle paylaşacak çok şeyiniz olduğunu biliyorum, ama benim de çok fazla şey paylaşmam gerektiğini açık bir şekilde dile getirmenizi çok seviyorum. Ve benimle birlikte çok şey öğrenmenizi seviyorum! Bir eğitimci olarak sahip olduğunuz titriniz, size akademik bilgimi artırma rolünü veriyor. Ancak siz yine de beni sahip olduğunuz pek çok öğrenciden biri olarak görmek yerine, benzersiz olmama ve güçlü yanlarıma değer verdiniz.

Katkıda bulunabileceğimi hissettiğim bir öğrenme ortamı yaratmakla kalmayıp bu katkının dikkate alındığını ve takdir edildiğini bilmemi de sağladınız. Bu kadar samimi ve içten olduğunuz için teşekkürler. Öğrenme ve paylaşma konusunda beni bir “ortak” olarak gördüğünüz için teşekkürler. Kendiniz olduğunuz için teşekkürler. Dünyadaki birkaç muhteşem öğretmenden biri olduğunuz için teşekkürler. Umarım başkalarına da sizin sahip olduğunuz muhteşem özelliklere sahip olabilmeleri konusunda ilham verirsiniz.

Benim bir çok öğretmenim oldu ama aralarında bir tane öğretmenim bana çok değer verirdi. Bandırma,da olan degerli Hocam Serap Yılmaz Somer öğretmenim var. Başta baş Öğretmen olmak üzere Tüm öğretmenlerin Öğretmenler gününü kutlarım dedi.