Emirdağspor BAL Ligi'ne Yükseldi

TAKİP ET

Emirdağ ilçesi futbol takımı Emirdağspor, sezon boyunca gösterdiği üstün performansla taraftarlarını gururlandırdı.

Zorlu bir Play-Off maçı sonrasında Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselme başarısı gösteren Emirdağspor, Afyonkarahisar Zafer Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada rakibi Sandıklı Spor’u 2-0 mağlup etti.

Emirdağspor taraftarları, maça büyük ilgi gösterdi ve tribünleri adeta bir deniz gibi doldurdu. Takımlarına destek olmak için stadyuma gelen taraftarlar, maç boyunca büyük bir coşkuyla tezahüratlar yaparak takımlarına moral verdi. Tribünde Kaymakam Osman Bilici de yer alarak takımlarına destek verenler arasındaydı.

Maç sonrasında Kaymakam Bilici, Emirdağspor'un başarısı için takımı tebrik etti. İlçelerinin Bölgesel Amatör Lig'e yükselmesinin kendileri için sevindirici bir olay olduğunu belirten Bilici, futbolcuları, teknik ekibi ve kulüp yönetimini kutladı. Kaymakam Bilici, bu başarıda emeği geçen herkesi takdir ettiğini belirtti.

Maçı izleyen diğer konuklar arasında Vali Yardımcısı Ali Rıza Çalışır, Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve taraftarlar da yer aldı.




emirdağspor BAL ligi sandıklıspor