Emirdağ Kaymakamı, fidan dikmeye davet etti

TAKİP ET

Emirdağ Kaymakamı, fidan dikmeye davet etti Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, fidan dikim alanını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında İl Orman İşletme Müdürü Mustafa Us'tan bilgi aldı.

Kaymakam Osman Bilici, tüm Emirdağlıları 11.11.2020 tarihinde “Emirdağ’a Nefes” kampanyasına katılarak fidan dikmeye davet etti.

Kaymakam Osman Bilici, Emirdağa nefes projesinde gelinen durumu değerlendirmek ve 11.11.2020 tarihindeki Fidan Dikim Şenliği'nde kullanılacak fidan dikim alanlarını incelemek üzere Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürü Mustafa Us ile beraber Adaçal Mevkiinde incelemelerde bulundu.

Burada açıklamalar yapan Kaymakam Bilici, geleceğe güzel bir miras, yaşanabilir bir memleket bırakmak için Emirdağ Orman İşletme Şefliğinin hummalı bir şekilde çalıştığını söyledi.

Emirdağ’a nefes kampanyasında bu sene 55 bin fidanın toprakla buluşacağını belirten Kaymakam Bilici: “Yine geçen yıl 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde Emirdağ’ımız adından söz ettiren bir ilçe olmuştu. 2020 yılında da Emirdağ’a Nefes kampanyası adı altında Emirdağ’da yaşayan, her Emirdağlımızın adına bir fidan dikelim ve onun Emirdağ’a olan aidiyetini ve muhabbetini toprakla buluşturalım dedik. Bu minvalde, buranın dokusuna uygun sedir fidanlarımızın sağlıklı dikilmesi noktasında da sahada çalışmalarımızı hızlandırdık." dedi.

emirdağ fidan dikimi