Emirdağ Gurbetçi Festivali Muhteşem Başlangıçla Başladı!

TAKİP ET

Emirdağ Belediyesi'nin her yıl düzenlediği geleneksel Emirdağ Gurbetçi Festivali, birbirinden değerli sanatçıların ve misafirlerin katılımıyla muhteşem bir başlangıç yaptı. Bu yıl, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nın katkılarıyla düzenlenen festival, unutulmaz anlara ev sahipliği yaptı.

Festival, Aslan Hürkuş Sinema filmi gösterimiyle açıldı ve Gurbetçi sanatçı Emine Tokail'in türküleriyle coşku dolu bir atmosferde devam etti. Sahneyi alan Talha Bora ve orkestrası ile Erhan Uslu, şiir ve türkülerle festival katılımcılarına keyifli dakikalar yaşattı.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, festival alanında vatandaşlarla yakından ilgilenerek sohbetler gerçekleştirdi ve çocuklarla ilgilenmeyi ihmal etmedi. İlk gün olmasına rağmen yoğun bir katılımın olduğu festivalde mutlu olduklarını ifade eden Başkan Koyuncu, katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Konser sonunda Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve Kaymakam Osman Bilici, değerli sanatçılara Emirdağ'ın tescilli ürünü Topakev'i takdim etti. Gönüllerince eğlenen yüzlerce vatandaş, coşkulu müzikler eşliğinde unutulmaz bir festival deneyimi yaşadı ve Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya bu güzel organizasyon için teşekkür etti.

emirdağ gurbetçi festivali 2023 emirdağ gurbetçi festivali emirdağ gurbetçi festivali 2023 ne zaman emirdağ gurbetçi festivali 16