Emirdağ'da Kış Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

TAKİP ET

Emirdağ'da 2020-2021 Karla Mücadele ve Kış Tedbirleri, Kaymakam Osman Bilici başkanlığında düzenlenen toplantıda değerlendirildi.

Emirdağ Kaymakamlığı toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda rahat bir kış mevsimi geçirilmesi için kamu kurum ve kuruluşlarının yapacağı çalışmalar ile Ankara-İzmir güzergahı üzerinde yer alan Gömü Kasabamız içerinden geçen Ankara yolunun durumu, riskli köy yollarımız, zorlu kış şartlarında yolların kapanmasına karşı alınacak önlemler ve enerji kesintilerinin önlenmesine yönelik tedbirler ele alındı.

Kaymakam Bilici, kış mevsiminde vatandaşlarımızın yaşayabilecekleri sıkıntıları bertaraf etmek için kamu kurum ve kuruluşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını kaydetti.

Kış mevsiminde; trafiğin güvenli ve sağlıklı bir şekilde işlemesi, sürücülerin, yolcuların ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunmasının en temel hedef olduğunu ifade eden Kaymakam Bilici, ilgili tüm kurumların alacakları tedbirler ile birlikte kış mevsimine hazırlanıldığını söyledi.

Toplantıya Kaymakam Osman Bilici’nin yanı sıra Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin, Davulga Belediye Başkanı Ergün Erdik ve ilgili kurum amirleri katıldı