Emirdağ'da istişare toplantısı gerçekleştirildi

TAKİP ET

Emirdağ Belediyesi ve Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ilçe esnafıyla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Aktepe ilçe esnafıyla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdiler.

Toplantıdaa birçok görüş dile getirildi. Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun projelerinden tamamlanan ya da tamamlanmak üzere olan 36 projelerinden bahsedildi. Toplantının gündem maddesi ise esnafın pandemi nedeniyle oluşan sıkıntıları ve talepleri oldu. 

Başkan Koyuncu, Esnaf toplantıları devam edecek
Emirdağ Belediyesinin her zaman esnafının yanında olduklarını dile getiren Başkan Koyuncu, toplantıların bundan sonra da devam ederek karşılıklı sorunların daha kolay bir şekilde çözüme kavuşturacaklarını dile getirdi. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Aktepe ise, “Temel amacımız Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu ve diğer paydaşlar ile işbirliği yaparak esnafımızın sorunlarına çözümler üretmektir” dedi. Görüşlerini dile getirmek isteyen katılımcılarımızın hepsine söz hakkı verildi.