Emirdağ'da fabrika temel atma töreni düzenlendi

TAKİP ET

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun çalışmaları ile Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi her geçen gün büyüyor, istihdam ve gelir sağlıyor.

Emirdağ'da faaliyet gösteren bir sondaj ve sulama Sistemleri firması OSB’ye 12 Milyon TL'lik yatırımla yaklaşık 30 kişilik istihdam sağlayacak fabrika için temel atma töreni düzenlendi.

Emirdağ Organize Sanayi Bölgesinde düzenlenen Boru fabrikasının temel atma törenine Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici ve diğer misafirler katıldı. Temel atma töreni Koronavirüs tedbirleri altında gerçekleşti. Yatırım firması ortaklarından İsmail Şahansuyu, Mustafa Şahansuyu ve Aykut Demiral tarafından gerçekleşecek. 12 Milyon TL'lik yatırım faaliyete geçtiğinde ilk etapta 30 kişiye istihdam sağlanacak daha sonra bu sayı 60’ya yükselecek.

Tüm yatırımcılarımızı Emirdağ Organize Sanayi Bölgesine bekliyoruz

Emirdağ OSB’de yatırımların devam edeceğini söyleyen Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Belediye başkanlığı görevine geldiğimiz günden itibaren Emirdağ OSB’ye yatırımcı çekmek için yoğun bir şekilde çalışma gerçekleştirdik. Şimdiye kadar önemli firmalar OSB’ye yatırım gerçekleştirdi. OSB’miz gün geçtikçe büyümeye, gelişmeye ve istihdam yaratmaya devam ediyor. Bugünde ilçemizde faaliyet gösteren Şahansuyu Sondaj ve Sulama Sistemleri firma yetkilileri ile beraber önemli bir yatırım için temel atma töreni gerçekleştirdik. Türkiye ve Avrupa’ da faaliyet gösteren değerli hemşerilerimiz başta olmak üzere yatırım yapmak isteyen tüm yatırımcılarımızı Emirdağ Organize Sanayi Bölgesine bekliyoruz. Biz her zaman onların yanındayız. ”



emirdağ osb