Emirdağ'da Belediye ve Kaymakamlık örnek bir projeye imza attı

TAKİP ET

Emirdağ Belediyesi ve Emirdağ Kaymakamlığı örnek bir projeye imza attılar. Kendi imkanlarıyla yemek yapamayan gereksinim sahibi ve engelli vatandaşlara ücretsiz olarak günlük sıcak yemek dağıtımı yapılacak.

Emirdağ Belediyesi ve Emirdağ Kaymakamlığı anlamlı bir proje amacıyla kolları sıvadılar. Emirdağ ilçesine bağlı köylerde yaşam sürdüren 65 yaş üzeri ihtiyar ve engelli bireylere günlük sıcak yemek dağıtımı yapılacak. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, ortaklaşa yürütülecek olan projeyi imzalandılar. Proje kapsamında yemekler belediye aşevi doğrulusunda yapılacak. Kaymakamlık doğrulusunda personel ve vasıta görevlendirmesiyle dağıtımı gerçekleştirilecek.



“Yaşlı ve engelli vatandaşlarımızı yalnız bırakmayacağız”
Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici ile beraber güzel bir projeye imza atmanın mutluğunu yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın greksinimlerini göz önünde bulundurarak talep durumunda vatandaşımızla Kaymakamlığımız koordinesinde hemen irtibata geçeceğiz ve elimizden geleni yapacağız” dedi.

“Vatandaşlarımızın daima yanlarındayız”
Kaymakam Osman Bilici ise “Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu ile organize olarak bu tür güzel ve hayırlı bir işe vesile olduğumuz amacıyla mutluyum. İnsanlarımız kendilerini hiçbir vakit yalnız hissetmesinler. İmkanlarımız ölçüsünde vatandaşlarımızın daima yanlarındayız” dedi. Emirdağ Kaymakamlık makamında imzalanan proje önümüzdeki vakitlarda etkinliğe geçecek.