Emirdağ'da Asfalt Öncesi Çalışmalar Devam Ediyor

TAKİP ET

Emirdağ Belediyesi, Afyon Yolu'nda asfalt öncesi yoğun çalışmalarını sürdürüyor. İlçede altyapı yatırımlarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarına odaklanan belediye, yol sökümü ve diğer mahallelerde kaldırım döşeme işlemlerine hız kesmeden devam ediyor.

Emirdağ Belediyesi, ilçenin Afyon Yolu'nda asfalt öncesi hazırlıklarını titizlikle sürdürüyor. Altyapı yatırımlarının tamamlanmasının ardından, şimdi üst yapı çalışmalarına ağırlık veriliyor. Emirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt atılacak yollarda çalışmalarını sürdürürken, aynı zamanda ilçenin farklı mahallelerinde kaldırım ve kilitli parke döşeme işlemlerini de hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor.

Emirdağ Belediyesi Afyon Yolu'nda Asfalt Öncesi Çalışmaları Sürdürüyor

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ilçenin tarihinde benzeri görülmemiş bir asfaltlama çalışması için ekiplerin seferberlik ilan ettiğini belirtti. Toplam 32 bin 500 metrekarelik alanı sıcak asfaltla buluşturacaklarını ifade eden Koyuncu, "Bu çalışmalar sonucunda vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntılara son vermiş olacağız. Emirdağlı vatandaşlarımız en iyisine layık. Emirdağ Belediyemiz, güçlü hizmetiyle asfaltsız yol bırakmayacak." şeklinde konuştu.

Emirdağ Belediyesi asfalt Afyon Yolu