Emirdağ , Coronavirüs'te düşük riskte

TAKİP ET

Bakanlık tarafından geliştirilen 'Hayat Eve Sığar' adlı uygulama, Google Play Store'da ve iOS App Store'da yayınlandı.

Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen 'Hayat Eve Sığar' adlı uygulama, Google Play Store'da ve iOS App Store'da yayınlandı.

Emirdağ , Coronavirüs'te düşük riskte !!


Yayınlanan uygulamada harita üzerinden çevrenizdeki eczane, hastane, toplu taşıma, metro istasyonları ve marketlerin konumları görülebiliyor. Uygulama bulunduğumuz bölgede evde izolasyon, enfekte kişiler ve riskli bölgelerin yoğunluk oranlarını gösteriyor.

Ailem bölümüne merak ettiğiniz ve takip etmek istediğiniz yakınlarınızı ekleyerek, ilgili kişinin bu uygulamayı yükleyip, uygulama üstünden onay vermesi durumunda onların konum bilgilerini görülebiliyor, takip edilebiliyor ve bulundukları bölgelere göre risk durumları öğrenilebiliyor.

Ayrıca uygulamanın alt kısmında, ülkemizin günlük koronavirüs istatislikleri takip edilebiliyor.
Sağlık Bakanlığı tarafından yayını yapılan uygulama, sadece Android 5.0 ve üzeri - iOS 10 ve üzeri sürümlerde çalışıyor.

UYGULAMA ÜZERİNDE EMİRDAĞ "DÜŞÜK RİSKLİ BÖLGE"

Uygulamayı indirdikten sonra tarafınıza yöneltilen soruları cevapladıktan sonra uygulama sizin hangi derecede riskli bölgede olduğunuzu belirtiyor. Uygulamada Emirdağ "düşük riskli bölge" olarak yer almakta. >Emirdağ Gazetesi

emirdağ haber