Emirdağ Belediyesi: Öğrencilerimizle Afyonkarahisar'ı keşfe devam ediyoruz

TAKİP ET

Emirdağ Belediyesi ve Kaymakamlığı işbirliğiyle kültür ve spor gezileri devam ediyor.  Geziler Serkan Koyuncu'nun Emirdağ'a kazandırdığı restoran olan Taş Konak'ta kahvaltı ile başlıyor.

Emirdağ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. Dünyadaki en büyük on müzik müzesinden biri olan ve dünyanın değişik yerlerinden getirilmiş müzik aletlerinin bulunduğu Üniversite Kampüsü'ndeki Müzik Aletleri Müzesi'nde öğrencilerimiz çeşitli enstrümanları görme fırsatı yakalıyor.

Valimiz Sayın Gökmen Çiçek'in girişimleriyle ülke turizmine kazandırılan Frigya'daki 3 bin yıllık tarihi ve kültürü yansıtan Frigya'nın kalbi' Ayazini Köyü'nde öğrencilerimiz Frig, Roma, Bizans ve Selçuklu döneminden kalma mimari yapıları yerinde görüp tarihi yerinde öğrenme fırsatı buluyor. Kültür ve spor gezileri sonunda mutlaka spor etkinlikleriyle taçlandırılıyor.
Gençlere ve çocuklara yönelik her projenin destekçisi olan Başkanımız Serkan Koyuncu :"Bizim tek hedefimiz, gençlerimizin her alanda kendilerini geliştirmeleri, spor yapmaları, sanatla, kültürle uğraşmaları ülkesine ve milletine faydalı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Hayata geçen yatırımlarımızın ve projelerimizin meyvelerini ilerleyen zamanlarda alacağımızdan eminim,gelişen bir Emirdağ için her zaman gençlerimizin yanındayız." ifadelerini kullandı.