Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu Mahalle Buluşmaları'na devam ediyor

TAKİP ET

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Mahalle Buluşmaları kapsamında Emirbaba Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi....

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Mahalle Buluşmaları kapsamında Emirbaba Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Toplantıda, mahallede yürütülen ve devam eden çalışmalar ile ilgili konular görüşüldü. Belediye Başkanı Koyuncu, vatandaşların taleplerini dinleyerek ilgili birim müdürlerine gelen talepleri çözüme kavuşturmak için talimatlar verdi. Kendileri için her türlü görüş, öneri ve eleştirinin önemli olduğunu belirten Koyuncu, daha güzel ve çağdaş bir kent inşa etme ve kentimizin marka değerini yükseltme hedefinde olduklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Koyuncu, Emirbaba Mahallesi sakinlerine müjde vererek, kısa sürede mahallede doğal gaz çalışmalarının başlayacağını ve mahallenin tamamına doğal gaz geleceğini açıkladı. Bu kent için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Koyuncu, Emirbaba Mahallesi sakinlerine gösterdikleri ilgi ve paylaştıkları öneri, talep ve şikâyetleri için teşekkürlerini iletti.