Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu Göreve Başladı!

TAKİP ET

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde tekrar seçilmesinin ardından, muhalefetin uzun süren itirazlarını takiben bugün mazbatasını alarak ikinci dönemine resmen başladı.

Başkan Koyuncu, Emirdağ Adliyesi'nde düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Kendisi ile birlikte Belediye Meclis Üyeliğini kazanan isimlerle bir araya gelen Başkan Koyuncu, Emirdağ'a yönelik hizmetlerini geliştirerek ve artırarak devam edeceklerini vurguladı.

Hizmetleri Geliştirecek ve Artıracak

Emirdağ Adliyesi'nde mazbatasını alarak, Cumhuriyet Meydanı'nda coşkulu kalabalıkla bir araya gelen Başkan Koyuncu, Emirdağlılara teşekkür ederek konuşmasına başladı. Başkan Koyuncu, "Bugün beş yılın sonunda Ak Parti, oylarını sayısal ve yüzde olarak arttırmıştır. Bu başarı sizin sayenizdedir. Sizin davaya olan sadakatiniz, Emirdağ'a olan aşkınız onların hepsine galip geldi. Bu yüzden her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Destek ve Teşekkür

Yeni dönemde Emirdağ için fazlası olduğunu vurgulayan Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise, "Başkanımızın dediği gibi bizler Ankara’da üç vekiliniz olarak her zaman Belediye Başkanımızın projelerinin, verdiği sözlerin tamamının arkasındayız. İnşallah birlikte gerçekleştireceğiz. Hatta daha fazlasını gerçekleştireceğiz. Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.