Emeklilikte Adalet Derneği İl Temsilcisi Hasan Demir: Kademeli Emeklilik İstiyoruz
2000 sonrası emeklilikte adaleti sağlama amacıyla kurulan "Emeklilikte Adalet Derneği - EMADDER" Afyonkarahisar temsilcisi Hasan Demir, kademeli emeklilik taleplerini Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığına iletti. Talep, erken emeklilik değil, adaletli emeklilik.
2000 sonrası emeklilikte adaleti sağlamak amacıyla faaliyet gösteren "Emeklilikte Adalet Derneği - EMADDER" Afyonkarahisar İl temsilcisi Hasan Demir, Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığına yaptığı açıklamada kademeli emeklilik talebini dile getirdi ve düzenledikleri dosyayı teslim etti. Demir, daha adil bir emeklilik sistemi taleplerinin altını çizdi.
Hasan Demir açıklamasında, Afyonkarahisar Ak Parti Gençlik Kolları Kurucusu olduğunu, şimdi de , EMADDER'in Afyonkarahisar temsilcisi olduğunu ifade etti. Emeklilikte adalet talebinin 17 yıl sonra emekli olma durumuna dikkat çektiğini vurgulayan Demir, bu durumun devleti zorlamak anlamına gelmediğini ancak adaletsizliğe boyun eğmeyeceklerini dile getirdi.
Taleplerinin erken emeklilik olmadığını vurgulayan Demir, kademeli emeklilik sistemiyle daha adil bir emeklilik düzeni oluşturulmasını istediklerini belirtti. Adaletli bir şekilde emekli olmanın hakları olduğuna inandıklarını söyleyen Demir, taleplerini ilgili makamlara ilettiklerini ve emeklilikte adaleti sağlamak amacıyla mücadelelerini sürdüreceklerini ifade etti.
Kaynak: afyonkenthaber.com