Elmas Başoğlu, Muaythai Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmek için hazırlanıyor

TAKİP ET

Muaythai Türkiye Şampiyonu Elmas Başoğlu, Avrupa Muaythai Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmek için iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

Afyonkarahisar’ı temsilen Antalya’da U23, Gençler ve Minik Yıldızlar Türkiye Muaythai Şampiyonasınakatılan 13 yaşındaki sporcu Elmas Başoğlu, 4 maçın 4’ünü de kazanarak Türkiye Şampiyonu olmuştu. 21-28 Mart 2023 tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan Muaythai Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Ankara’da yapılacak olan şampiyona da hedefinin avrupa şampiyonluğu olduğunu söyleyen Başoğlu,hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Emirdağ Güçlü Gençlik Spor KulübüAntrenörü Ali Çiloğlu, yapılacak olan şampiyona ileilgili şu cümlelere yer verdi; “Öğrencimiz ElmasBaşoğlu  Antalya’da yapılan müsabakalarda 4 maçını da kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu 21-28 Mart 2023 tarihlerinde Ankara’da yapılacak Muaythai Avrupa Şampiyonası'na katılacaktır.Biz de elimizden geldiğince en iyi şekilde kendisini maçlara hazırlıyoruz. İnanıyoruz ki, burada da şampiyon olacak. Ülkemize ve Afyonkarahisar’ımıza derece getirerek, bayrağımızı dalgalandıracak.” diye konuştu.

Elmas Başoğlu Muaythai Şampiyonası