EKMEK BÜFESİNE ASTIĞI YAZI DİKKAT ÇEKTİ !!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediyesinde yıllardır görevini başarılı bir şekilde sürdüren ve herkesin takdirini kazanan Mesut Arslan bu seferde ekmek büfesine astığı yazı ile dikkat çekti

Afyon Belediyesine ait ekmek  büfesindeki yazı bizimde dikkatimizi çekti.  Herkes tarafından sevilen ve görevini en iyi şekilde yapan Mesut Arslan'ı büfenin içerisine astığı yazıdan dolayı Afyon Kent Haber ailesi olarak tebrik ettik. 

Mesut Arslan; Birinin ardından, olumsuz yanlarını başkalarına söylemeye gıybet denir  Gıybet bilindiği üzere haramdır. Hucurat suresinde de belirtildiği üzere dedikodu yapılan kişinin, ölü haldeki etinin yenilişindeki haramın şiddeti, dedikoduya eş tutulmuştur denildiği açıkça ortadadır. .

Gıybet, bir müslümanın diğer bir müslüman kardeşinin arkasından konuşarak, duyduğunda üzüleceği veya utanacağı bir kusurundan bahsetmesidir dedi. Allah Teâlâ, insanoğluna öyle büyük bir şeref atfetmektedir ki, onun kusurlarının gıyâbında söylenmesini dahî dînen ağır bir suç olarak îlân etmiştir. Bu keyfiyet, rahmeti gazabına gâlip olan Rabbimizin, günahkâr ve kusurlu olan bir kulunu dahî koruyup himâye ettiğini gösterir dedi. 

Bu nedenle bu yazıyı ekmek büfesi içerisine astığını belirten Arslan, günde yüzlerce kişi bu hayır kapısına uğruyor. Burada ki amaç ekmeğimizi paylaşmak. Buraya Afyonkarahisar'lıların yanında Suriyeli ve Afganlı kardeşlerimizde ekmek almaya geliyor. Biz din, dil, ırk ayrımı yapmadan adaletli şekilde burada ekmeğimizi dağıtıyoruz dedi. 

Bu nedenle "Bu işletmeye, dedikodu ve gıybet giremez" yazısı astığını belirten Arslan , astığı yazının herkes tarafından ilgi gördüğünü ve kendinisinin takdir edildiğini söyledi. Biz; yazıda da belirtildiği gibi Dedikodu ve Gıybet'i bu hayır kapısından içeriye asla almayacağız, İhtiyaç sahiplerine de ekmek dağıtmaya devam edeceğiz dedi.

Bizde Afyon Kent Haber ailesi olarak , örnek davranışından dolayı Afyonkarahisar Belediyesi'nin başarılı personeli Mesut Arslan'ı tebrik eder, güzel ve sağlıklı bir ömür dileriz