Bilgi Vadisinin Beyaz Dağı Monte Bia Okulları Tanıtım Toplantısı

TAKİP ET

Beylikdüzü Beysukent Koleji ile güçlerini birleştirerek eğitim sektöründe yeni bir dönem başlatan Monte Bia Okulları, velilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşen tanıtım toplantısında eğitimde çığır açacak iddialı projelerini paylaştı.

Yenilikçi Eğitim Anlayışıyla Monte Bia Okulları

Toplantıda, bilimsel temellere dayalı, tutarlı ve güvenilir bir eğitim anlayışını benimseyen Monte Bia Okulları, her öğrencinin bireysel ihtiyaçlarına odaklanarak yaşamla bütünleşen bir öğrenme deneyimi sunmayı hedefliyor. Eğitimdeki değişimle öne çıkan okul, her öğrenciyle birebir ilgilenerek öğrencilere kendini gerçekleştirme fırsatı tanımayı amaçlıyor.

Beysukent Koleji Kurucusu Tolga Demir'in Vizyonu

Tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan Beysukent Koleji kurucusu Tolga Demir, 28 yıllık eğitim deneyimiyle gözlerinin yükseklerde olduğunu vurgulayarak, Monte Bia Okulları ile güvenilir bir çizgi çizmeye devam edeceklerini belirtti. Mevcut ve yeni öğrencilere pozitif gelişmeler sunma arzusunu dile getiren Demir, Monte Bia Okulları'nın özgün eğitim programlarıyla başarı dolu bir eğitim hayatına katkı sağlayacağını ifade etti.

Monte Bia Okulları Genel Koordinatörü Esen Ceylan'ın Vizyonu

Monte Bia Okulları Genel Koordinatörü Esen Ceylan, ülkenin geleceğine yön verecek çocuklar için büyük bir adım attıklarını vurgulayarak, tanıtım toplantısının, okulun vizyonunu ve misyonunu açıklamak adına önemli bir platform olduğunu belirtti.

Kurucu Feride Aydın'dan Öğrenci Merkezli Eğitim Sistemi

Monte Bia Okulları kurucusu Feride Aydın, Atatürk ilke ve prensipleri doğrultusunda ileri seviyede akademik başarı sunmayı hedeflediklerini dile getirerek, öğrencilere özel eğitim sistemi ile her alanda donanımlı bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını söyledi. Aydın, sanat, spor, kültürel etkinlikler ve sosyal sorumluluk projeleriyle öğrencilere geniş bir perspektif sunacaklarını ifade etti.

Monte Bia Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Aydın'ın Mesajı

Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Aydın, Mustafa Kemal Atatürk'ün gençliğe olan güvenini vurgulayarak, Monte Bia Okulları'nın standartları en üst düzeyde olan eğitimle Türkiye'nin ve dünyanın saygın okulları arasında yer almayı hedeflediğini belirtti. Aydın, Beysukent Okulları'ndaki başlangıcın ülkenin aydınlık geleceğine önemli bir adım olduğunu ifade etti.

Programın İlerleyişi

Tanıtım toplantısı, ülkenin önde gelen üniversitelerinde görev alan akademisyenlerden oluşan kurul üyelerinin sunumları ve özgün eğitim programlarının detaylı tanıtımlarıyla devam etti.