Eğitimci-Yazar Yalçın Sevim ve Öğrencileri LGS'de Büyük Başarı Elde Etti

TAKİP ET

Afyonkarahisarlı eğitimci ve yazar Yalçın Sevim'in önderliğindeki öğrenciler, LGS başarılarıyla büyük gurur yaşadı.

Afyonkarahisarlı eğitimci ve yazar Yalçın Sevim, Ankara'da kurduğu Yalçın Sevim Akademisi ve Şekil Yayınları ile büyük bir başarı hikayesine imza atmaya devam ediyor. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olan Sevim, aynı zamanda profesyonel bir eğitim koçu olarak da görev yapmaktadır. Başarıya doymayan Sevim, öğrencileriyle birlikte LGS (Liselere Geçiş Sınavı) başarılarıyla dikkat çekiyor.

Yalçın Sevim Akademisi, "Başarının tek yıldızı sen olacaksın!" ilkesiyle hareket ederek LGS sonuçlarında öğrencilerini farklı lise türlerine yerleştirerek büyük bir başarıya imza attı. Sevim, öğrencilerine farklı alanlarda eğitim veren liselere yerleşmelerinde yardımcı olarak geniş bir yelpaze içerisinde başarısını gösterdi.

2023 LGS başarı tablosu şu şekildedir:

%0 - 0,01 diliminde 2 öğrenci

%1 - %6 diliminde 5 öğrenci

%7 - %10 diliminde 8 öğrenci

%11 - %18 diliminde 15 öğrenci

Bu yıl yapılan LGS'de Yalçın Sevim'in öğrencileri üzerinde gösterdiği büyük emek ve çaba dikkat çekti. Sevim, bu başarının altında emek ve sabır olduğunu belirterek, "Başarmak için pes etmeyen değerli öğrencilerimi tebrik eder, hayatlarının her anında başarılar dilerim." şeklinde konuştu.

Eğitimci-Yazar Yalçın Sevim ve öğrencileri, LGS başarılarıyla geleceğe umutla bakıyor

Yalçın Sevim Akademi