Edumag ile Yeni Bir Hayata

TAKİP ET

Günümüzde birçok öğrenci, Erasmus değişim programları ile veya kendi çabaları ile yurt dışına gitmekte ve orada okul okuyarak çok daha geniş olanaklara sahip olmaktadır

Günümüzde birçok öğrenci, Erasmus değişim programları ile veya kendi çabaları ile yurt dışına gitmekte ve orada okul okuyarak çok daha geniş olanaklara sahip olmaktadır. Çoğu kişinin de hayali olan yurt dışı üniversiteleri, kendilerine göre belirli zorluklara sahiplerdir. Eğer sizde yurt dışında okumak istiyorsanız, fakat ne ile karşılaşacağınıza dair bir fikriniz yoksa, edumag.net'i ziyaret edebilirsiniz. Birçok farklı ülkede, nasıl okul okunabileceği, ne gibi sıkıntılar ile karşı karşıya kalınabileceği, masrafların ne olacağı gibi birçok ilginin yer aldığı rehberleri ile, öğrencilere ve yurt dışı hayali olanlara yardımcı olan site, tamamen ücretsiz bir şekilde hizmet veriyor.

 

Detaylı ve Nitelikli Yurt Dışı Rehberleri

 

Tecrübelere ve detaylı araştırmalara dayanarak oluşturulan dil okulu ve üniversite rehberleri, oldukça zengin içeriklere sahip. Birçok kişi tarafından okunan ve fikirlerine katkıda bulunan bu rehberler, edumag.net üzerinde tamamen ücretsiz bir şekilde okurlara sunuluyor. Sitede yer alan İrlanda dil eğitimi rehberi ve diğer rehberler ile, birçok farklı ülkede nasıl dil okulu okuyabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Malta dil eğitimi rehberinde ve diğer tüm rehberlerde, iş olanakları, ulaşım imkanları, insan ilişkilerinin durumu, okul ücretleri ve hatta yıllık bazda hava durumu dahil detaylı şekilde açıklanmış.

 

Üniversite, Dil Okulu, Master ve Çok Daha Fazlası

 

Yalnızca Kanada dil eğitimi rehberi veya diğer rehberler değil, birçok farklı yurt dışı yaşantısına dair rehber ve bilgilerin de yer aldığı sitede, sizde hayallerinize yön verebilirsiniz. Yurt dışı üniversitelerinde nasıl okuyabileceğinizi, ne gibi sıkıntılar yaşayabileceğinizi veya nasıl öğretmenlik yapabileceğinizi öğrenebileceğiniz farklı içerikleri de bulunan sitede, yurt dışında nasıl master yapabileceğinizi de öğrenebilirsiniz. Ayrıca work&travel, yani çalışırken okumaya dair bilgilerin de yer aldığı edumag.net'te, birçok farklı konuda da bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Üyelik ve Tamamen Ücretsiz Hizmetler

 

Okurlarına üyelik imkanı da sunan edumag.net, yazılarını ve rehberlerini tamamen ücretsiz bir şekilde sunuyor. Herkesin, istediği zaman ücretsiz olarak faydalanabileceği bu yazılara, sitede yer alan arama butonu ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca eğer isterseniz edumag.net üzerinde üyelik oluşturabilir ve yayınlanan yazılardan, herkesten önce haberdar olabilirsiniz. Ayrıca üyeliğiniz sayesinde sizde site üzerinde içerik üretebilir ve diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.