Düzce'de Fındık İşçilerini Taşıyan Traktör Devrildi: 16 Yaralı

TAKİP ET

Düzce'nin Akçakoca İlçesi Esma Hanım köyünde fındık toplamaya gelen işçileri taşıyan traktör, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Olayda traktör römorkunda bulunan 15 işçi ile sürücü yaralandı.

Kaza Anı ve Yardım Çağrısı

Kazanın yaşandığı Esma Hanım köyünde, A.K. tarafından kullanılan traktörün römorku devrilince çevredekiler hemen yardım çağrısında bulundu. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralılar Hemen Hastanelere Kaldırıldı

Kaza sonucu yaralanan 15 işçi ve traktör sürücüsü, hızla olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, tedavileri için hastanelere nakledildi.

Vali Aslan'dan Açıklama

Düzce Valisi Selçuk Aslan, kaza ile ilgili yaptığı açıklamada, Gübüdere mevkisinde fındık bahçesinden dönen mevsimlik tarım işçilerini taşıyan traktörün devrildiğini belirtti. Aslan, römorkta bulunan 15 işçi ile sürücünün yaralandığını ve hastaneye sevk edilen yaralılardan birinin durumunun ağır olduğunu söyledi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, bölgedeki güvenlik ve sağlık ekipleri olayın detaylarını incelemeye devam ediyor.