Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı 50 yıllık su sorununu çözdü

TAKİP ET

Afyonkarahisar İli Sinanpaşa İlçesi Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı İller Bankası ve SUKAP hibe destekli içme suyu ihalesinin yapıldığını ve bu ihale ile Düzağaç'ın 50 yıllık su sıkıntısı giderilmiş olduğunu ifade etti.

Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, İller Bankası ve SUKAP hibe destekli içme suyu ihalesinin yapıldığını açıkladı ve bu proje ile Düzağaç’ın 50 yıllık su sıkıntısının  giderilmiş olduğunu söyledi .

Başkan Işıklı, Düzağaç'a en iyi hizmeti sunmak için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Yaptığı hizmetler ile belde halkının takdirini kazanan Başkan Işıklı, Düzağaç halkına bir müjdeli haber daha verdi. Başkan Işıklı, İller Bankası ve SUKAP hibe destekli içme suyu ihalesinin yapıldığını ve kasabanın 50 yıllık su sıkıntısının giderileceğini söyledi. Projenin hayata geçmesinde emeği olan herkese teşekkür eden Başkan Işıklı, “İller Bankası ve SUKAP hibe destekli içme suyu ihalesi bugün yapılmıştır. 50 yıllık su sıkıntısı giderilmiş olacak.  Daha temiz ve daha berrak suya halkımız kavuşmuş olacaktır. Şimdiden değerli halkımıza hayırlı olsun.  Bu konuda bize desteklerini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu’na Milletvekillerimiz Sayın Ali Özkaya’ya, Sayın İbrahim Yurdunuseven’e, İller Bankası Genel Müdürümüz Sayın Yusuf Bey’e,  Eskişehir İller Bankası Bölge Müdürümüz Sayın Mehmet Akan’a, Düzağaç Belediye Meclisimize, Belde Başkanımıza yani emeği gecen herkesten Allah razı olsun.  Durmak yok çalışmaya devam. Bizi takip etmeye devam edin hizmetler gelmeye devam edecek” dedi.
 

afyon düzağaç belediyesi muammek ışıklı