Dumanlıdağ Motors, Afyonkarahisar'da Oto Kurtarma hizmeti vermeye başladı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın önde gelen işletmelerinden Dumanlıdağ Motors, artık oto kurtarma hizmeti de sunuyor. Şehir içi ve şehirler arası, 7 gün 24 saat kesintisiz olarak hizmet veriyorlar.

Afyonkarahisar'ın tanınmış işletmelerinden Dumanlıdağ Motors, oto alım-satım faaliyetlerine ek olarak oto kurtarma hizmeti sunmaya başladı.

Şirketin yetkilisi Serkan Dumanlıdağ, bu yeni hizmetiyle ilgili şunları belirtti:

Afyonkarahisar'da uzun yıllardır oto alım-satım yapmaktayız. Bizler müşterilerimizin talepleri doğrultusunda artık oto kurtarma hizmetini de sunmaya karar verdik.  Afyonkarahisar Merkez'den başlayarak şehir içi ve şehirler arası herkesin ihtiyaç duyabileceği anlarda yanlarında olmayı taahhüt ediyoruz. Oto kurtarma, oto çekici ve yol yardımı hizmetlerimizi 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz olarak sunuyoruz. Bizler yolculuk sırasında oluşabilecek olumsuz durumlar karşısında sürücülerimize güvence sağlıyoruz. Hizmetimizi verirkende de en uygun fiyatları değerl müşterilerimize sunuyoruz. Dumanlıdağ Motors, oto kurtarma sektöründe yerini almıştır. Uzman ekibimizler sürücülerimizin her zaman yanında olacağız" dedi. 

İletişim Bilgileri: Dumanlıdağ Motors Oto Kurtarma

Adres: Sanayi Sitesi 623 Sokak No:22/A Merkez/Afyonkarahisar

İletişim için telefon numarası ise: 0 536 013 7060

Dumanlıdağ Motors Afyonkarahisar Afyon oto kurtarma Afyon yol yardım Afyon oto kurtarıcı telefon