Düğüne Giden Aile Afyonkarahisar'da Kaza Yaptı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 2 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

Afyonkarahisar- Konya karayolu üzeri Işıklar beldesi girişinde meydana gelen üzücü kaza! Düğüne giden aile, kontrolden çıkan otomobilin beton direğe çarpması sonucu felakete dönüştü. 1 kişi hayatını kaybederken, biri çocuk 2 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar'ın Işıklar beldesi girişinde, İzmir'den Konya'daki bir düğüne gitmekte olan aile, korkunç bir trafik kazasıyla yüz yüze geldi. 35 GD 0392 plakalı otomobil sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç kontrolden çıktı ve beton elektrik direğine çarptı.

Kaza sonucunda sürücü ile araçta bulunan F.K. ve Y.H.B. isimli kişiler yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan F.K., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavileri ise devam ediyor.

Kazanın haberini alan ailenin yakınları olay yerine akın etti. F.K.'nın hayatını kaybetmesinin ardından büyük üzüntü yaşayan yakınları sinir krizi geçirdi ve olay yerindeki acı tablo yürekleri dağladı.

Kaza ile ilgili incelemeler sürerken, ailenin düğün sevinci yerini büyük bir acıya bıraktı. Yetkililer, kaza ile ilgili soruşturmanın titizlikle yürütüldüğünü açıklarken, kazanın neden meydana geldiği henüz açıklığa kavuşturulmadı. 

Afyon Işıklar Kaza Afyon trafik kazası Afyon