Düğün Davetiyesinde uyarıda bulunan Tarık Kul, Koronavirüs'den öldü

TAKİP ET

Tüm dünyayı sarsan Koronavirüs can almaya devam ediyor. Bu sefer üzücü haber Ordu'dan. 18 Temmuz 2020 tarihinde evlenen kuaför Tarık Kul Koronavirüs'den hayatını kaybetti

Yaklaşık 3 ay önce sosyal medyadan son paylaşımını yapan Tarık Kul düğün çağıramadığı sevdiklerini davet etmişti. Paylaşımında düğün yoğunluğu nedeniyle ulaşamadığımız unuttuğumuz eş dost akrabalarımız olduysa affola,17 Temmuz Cuma kına gecemize,18 Temmuz Cumartesi düğün salonundaki düğünümüze bekleriz demişti.
 
Ayrıca düğün davetiyesinde de "Sağlığımız için maskemizi takalım, mesafemizi koruyalım" yazarak davetlileri uyaran 28 yaşındaki genç Tarık Kul, koronavirüse yakalandı.

Ordu'nun Kumru ilçesinde kuaförlük yapan Tarık Kul, geçen hafta rahatsızlanınca hastaneye başvurdu. Hastanede Tarık Kul'a yapılan koronavirüs testi sonucu pozitif çıktı. Ordu Devlet Hastanesi'nde tedavi altında bulunan Kul, geçtiğimiz gün genç yaşta hayatını kaybetti.

Tarık Kul, 18 Temmuz 2020'de, İlknur Kul ile hayatını birleştirmişti.Düğün davetiyesine de 'Sağlığımız için maskemizi takalım, mesafemizi koruyalım' yazarak davetlileri uyarmıştı.

Tarık Kul'un genç yaşta hayatını kaybetmesi tüm sevdiklerini yasa boğdu 


Kuaför salonunda aldığı tedbirler ile müşterilerinin de takdirini kanan Kul, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti.