Dr. Murat Çakmak koronavirüs'den hayatını kaybetti

TAKİP ET

Türk Tabipleri Birliği, Bolu Gerede'de vazife yapan Dahiliye Doktoru Dr. Murat Çakmak'ın corona virüsü nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı.

Bolu'nun Gerede ilçesinde iş yeri doktoru olarak vazife yapan ve İYİ Parti'nin ilçe teşkilatının kurucu başkanı Dahiliye Doktoru Dr. Murat Çakmak hayatını kaybetti.

Türk Tabipleri Birliği tarafından yapılan açıklamada, Murat Çakmak'ın corona virüsünden yaşamını yitirdiği belirtilerek, ailesine ve bütün sağlık camiasına başsağlığı mesajı verildi.

GEREDE’NİN MURAT ABİSİDE VEFAT ETTİ
İlçe İdare Kurulunda birlikte görev yaptığı arkadaşı ise, değerli büyüğümüz, Dr. Murat ÇAKMAK abimiz de Hak’ka yürüdü. Mekanı cennet, makamı âli olsun.. Allah’tan (C.C.) rahmet dilerim. ifadelerine yer verdi. 

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ise, “İyi bir arkadaş aramızdan ayrıldı. Cesurlar hareketine katılmış bir arkadaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Gerede eski sağlık müdürlerimizden İYİ Parti Gerede ilçe kurucu başkanımız Dr. Murat Çakmak vefatını büyük bir hüzünle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhum'a Allah'tan rAhmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilerim” mesajı paylaştı. 

doktor murat çakmak koronavirüs vefat gerede