Dr. Hasan Arslan, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Seçildi ve Teşekkür Mesajı Yayınladı

TAKİP ET

Dr. Hasan Arslan, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Seçilmesinin Ardından Teşekkür Mesajı Yayınladı

14 Mayıs seçimleriyle birlikte resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti Afyonkarahisar milletvekili seçilen Dr. Hasan Arslan, seçim zaferinin ardından bir teşekkür mesajı yayınladı. Arslan, bundan sonra Afyonkarahisar'ın 420 köyü, 42 beldeyi ve 18 ilçesinde her bir vatandaşa hizmet verecek olmanın heyecanını yaşadığını ifade etti.

Arslan'ın mesajında şu ifadelere yer verildi: "Afyonkarahisar halkımız, 2001 yılında kurulan partimiz için yine vefasını göstererek Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy oranıyla cumhurbaşkanımıza desteğini göstermiştir. AK Parti ile birçok yatırımı kazanan şehrimiz, bundan sonra da önemli yatırımları kazanacak ve biz de bu yolda hizmet edeceğiz. Bu seçimlerde kaybeden olmadığını üstüne basarak ifade etmek istiyorum. Bu seçimlerde şehrimizde yaşayan 750.000 hemşerimiz kazanmıştır. Bize oy versin ya da vermesin, kapılarımız bütün vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır."

Dr. Hasan Arslan, seçim sonuçlarının ardından Afyonkarahisar'da herkesin temsilcisi olacağını ve şehirdeki tüm kesimlere eşit şekilde hizmet vereceğini vurguladı. Halkın kendisine verdiği görevin bilincinde olduğunu belirten Arslan, Afyonkarahisar'ın kalkınması, gelişmesi ve vatandaşların refahının artması için çalışacağını söyledi.

Arslan'ın teşekkür mesajı, seçimlerde destek veren ve vermeyen tüm Afyonkarahisar halkına yönelik bir birlik ve beraberlik mesajı olarak yorumlandı. Milletvekili olarak görev yapacak olan Arslan, herkesin görüşlerine ve taleplerine açık olacağını vurgulayarak, Afyonkarahisar'a hizmet etmek için var gücüyle çalışacağını ifade etti

Milletvekili Hasan Arslan ak parti ak parti afyon il başkanlığı Afyon haber