DP İl Başkanı Hikmet Bülbül: Adil Olmayan Seçim Sonrası Halkımızın Beklentileri İktidarda Kalacak mı?

TAKİP ET

Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Hikmet Bülbül, Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin haksız rekabete sahne olduğu...

Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Hikmet Bülbül, Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin haksız rekabete sahne olduğunu açıkladı. Seçmenlerin beklentilerinin karşılanması ve ülkedeki sorunların çözüme kavuşturulması konusunda endişelerini dile getirdi. Millet İttifakı vekillerini tebrik ederek, desteklerinden dolayı tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Bülbül, ülkede devam eden önemli sorunları görmezden gelmememiz gerektiğini vurgulayarak, bu konuda zamanın göstereceği çözümler olabileceğini belirtti. Adaletin sağlanması, bağımsız yargının tesis edilmesi ve demokrasinin güçlenmesinin ekonomimizi güçlendireceği hakkında görüşlerini dile getirdi. Dine siyaset malzemesi yapılmasının yanlış olduğuna da vurgu yapan Bülbül, kutuplaşma üzerine inşa edilen siyasetin uzun vadede kaybetmeye mahkum olduğunu ifade etti.

DP olarak demokrasi mücadelesine devam edeceklerini belirten Bülbül, memleket için çalışmaktan asla geri durmayacaklarını söyledi.