Doğal Güzellikleriyle Sakarya Karasu

TAKİP ET

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Sakarya Karasu yemyeşil doğası ile huzurlu tatilin adreslerinden biridir.

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Sakarya Karasu yemyeşil doğası ile huzurlu tatilin adreslerinden biridir. Hem eğlenip hem de doğal güzelliklerin keşfedildiği bu yer turistlerin yoğun ilgisi ile karşılaşır. Pek çok doğal güzelliğin yer aldığı Karasu ziyaretçilerini kendine hayran bırakır. Türkiye’nin en büyük ikinci longozu olan Acarlar Longozu,Maden Deresi bu doğal güzelliklerin sadece birkaçıdır. Acarlar Lonozu 2300 çeşit endemik bitki çeşidine ev sahipliğe yapan bir yer olup Karasu’ya ziyarete gelenlerin burayı görmeden dönmedikleri yerler arasında yer alır. Karasu Plajı ve Sakarya Nehri’de bu bölgenin eşsiz doğal güzellikleri arasında yer alır. Sakarya Nehri’nin suları Karadeniz’e dökülür. Bu nehir kenarına kurulmuş olan çeşitli mekanlar ile yeme içme imkanı sunulur.

 
Sakarya Karasu’da Tercih Edebileceğiniz Lezzetler

Değişik lezzetlere ev sahipliği yapan Karasu birbirinden lezzetli yemekleri ile pek çok kişinin damak tadına hitap edecek düzeyde yemekleri ile meşhurdur. Çerkez ve Karadeniz mutfağının bir karışımı olan Karasu mutfağı ziyaretçilerin beğenisini kazanır. Yaz sıcağında oldukça güzel giden dondurmaları yapan Sweet dondurmaları bölgenin lezzetli tatlarından biridir. Karadeniz mutfağının lezzetli yemeklerinden biri olan Karadeniz pide ise bu bölgeye ziyarete gelenlerin vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alır. Boşnak böreği ve bulgur pilavı da Sakarya Karasu’nun en güzel yemekleri arasındadır. Sakarya Karasu lezzetli yemekleri ile ziyaretçileri kendine çeker. Bu bölgede tatilini geçirmek isteyen ziyaretçiler Karasu otelleri ile tatilin keyfini sonuna kadar yaşar.

Karasu’da Konaklama Seçenekleri

Sakarya Karasu’da konaklamak isteyen ziyaretçiler için oldukça farklı konaklama seçenekleri bulunur. 5 yıldızlı Sakarya otellerinden tutun da küçük apartlara kadar pek çok konaklama tesisine ev sahipliği yapar. Denize sıfır otellerin de bulunduğu bu bölge ile kişiler kendi zevkine uygun yerlerde kalma imkanına sahip olur. Çeşitli konaklama alternatifleri ile Sakarya Karasu bölgesindeki oteller kişilerin bütçesine ve zevkine uygunluk gösterir. Birbirinden farklı tarzlara sahip olan oteller ziyaretçilerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlar. Binlerce oteli en kısa sürede kullanıcılarına sunan neredekal.com sayesinde kullanıcılar bu bölgedeki oteller hakkında detaylı bilgi sahibi olmanın yanı sıra istedikleri konaklama tesisine de kolay bir şekilde rezervasyon işlemini yapmış olur.

sakarya karasu karasu otelleri sakarya otelleri