Dinar Haber - Ramazan etkinliğinde çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi 

TAKİP ET

Dinar Belediyesi Kültür Hizmetleri kapsamında Antalya Sanat Merkezi(ASM) tiyatro ekibi tarafından Belediyemiz Kültür Salonunda düzenlenen gösterilerinin son seansı da yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Ramazan ayının vazgeçilmezi Hacivat-Karagöz, Meddah gösterisi ve ortaoyunlarının sergilendiği etkinlikte çocuklar ve vatandaşlar doyasıya eğlendiler.

Etkinlik sonunda bir konuşma gerçekleştiren Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, "Gerçekten çocuklarımız için çok güzel bir gece oldu. Mübarek Ramazan ayında Çocuklarımız ve ailelerimiz için güzel bir etkinliğe imza atan Antalya Tiyaro Merkezimize teşekkür ediyorum. "dedi.

Kaymakam Kapankaya ise konuşmasında; "Antalya Tiyatro Merkezimizin değerli ekibine bizlere mübarek Ramazan ayında gerçekleştirmiş oldukları bu güzel etkinlik için teşekkür ediyorum. Ayrıca organizasyonun gerçekleştirilmesinde büyük emek veren Belediyemize destek olan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum"dedi.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya ile birlikte Tiyatro ekibine gösterileri dolayısıyla teşekkür ederek çiçek takdim etti. 

Düzenlenen etkinliğe Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdulkerim Yıllık çocuklar ve vatandaşlar katıldı.





dinar haber dinar haber son dakika dinar haber gazetesi dinar ramazan etkinlikleri