Dinar'daki Suçıkan Park Tesisleri, Yenilenen Yüzüyle Vatandaşların Beğenisini Kazandı

TAKİP ET

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı'nın girişimleriyle gerçekleştirilen Suçıkan Park Tesisleri Revize Projesi, vatandaşlar tarafından değerlendirildi.

Tesis ziyaretçileri, tesisin gözle görülür bir değişime uğradığını, personelin samimi ve sıcak karşılamasıyla memnuniyetlerini dile getirdi. İlçeye yakışır bir görünüme kavuşan tesisin daha güzel bir şekilde ortaya çıktığı belirtildi.

Suçıkan Park Tesisleri Revize Projesi kapsamında öncelikli olarak, ziyaretçilerin eşsiz manzarayı gözlemleyebilmesi için Seyir Terası oluşturuldu. Ayrıca, dinlenmek için yol kenarında mola veren vatandaşların ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri amacıyla Suçıkan Mescidi inşa edildi. Vatandaşların daha hijyenik bir ortamda tuvalet ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için Erkek-Kadın ve Engelli Lavaboları tesislere kazandırılarak, eski lavaboların yıkımı gerçekleştirildi.

Son olarak, tesisin standartlarını karşılayan bir mutfak oluşturulması için titiz bir çalışma yürütüldü ve yeni mutfak tesislere eklenerek hizmete sunuldu. Belediye Başkanı Nihat Sarı, vatandaşların tesislerden en iyi şekilde faydalanmalarını temenni ederek, bu güzel hizmetleri gerçekleştirme amacının altını çizdi.