Dinar'da tek başına yaşayan kadının evi yandı !!

TAKİP ET

Dinar'a bağlı Pınarbaşı Mahallesi Gazi Halit Üresin Sokağında küçük bir evde yalnız yaşayan Fatma Özdemir'in evinde yangın çıktı.

Alınan bilgilere göre Fatma Özdemir 10 gündür Isparta’da bir  hastanede tedavi gördüğü söylendi. Hastanede tedavisi bitince yakınları tarafından Dinar’da ki evine getirildi.

 

 

Fatma Özdemir için yakılan banyo sobasından çıkan alevler kısa sürede evin bir kısmını yakmaya başladı. Hemen Dinar Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verildi. Edilen ihbar üzerine gelen İtfaiye ekipleri tarafından ev tamamen yanmadan söndürüldü. Pınarbaşı Muhtarı Aziz Yılmaz, Evi yanan Fatma Özdemir için Dinar Belediyesi ve Dinar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşmadan yardım istedi.

 

 

Dinar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İrfan Yüksel yangın çıkan Fatma Özdemir’in evinde inceleme yaparak evi tekrar yaşanabilir hale getirmek için yardım yapacaklarını belitti. Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ise  geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Sarı, Belediye olarak üstlerine düşen ne var ise yapmaya hazır olduklarını Muhtar Aziz Yılmaz ve Fatma Özdemir’e bildirdiler. Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Aziz Yılmaz Fatma Özdemir için ne gerekiyorsa yapacağını, yanında olduğunu belirtti.

Dinar Gündem Gazetesi