Dinar'da şampiyon belli oldu!

TAKİP ET

Dinar Belediyesi tarafından organize edilen 30 Ağustos'a özel düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası'nın şampiyonu Dinar Belediye Spor oldu.

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde kurumlar arasında dayanışma ve yardımlaşmayı pekiştirmek adına düzenlenen Dinar Belediyesi Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası, 12 Temmuz’da başlayan turnuvaya ilçedeki kurumlardan 12 voleybol takımı katıldı

Kapalı spor salonunda gerçekleşen turnuvada final maçı evvel 3.lük maçı Dinar Sermaye Piyasası Kurulu Bölge Yatılı Ortaokulu ile Dinar Devlet Hastanesi arasında oynandı. Dinar Devlet Hastanesi 3-0  lık skorla maçı kazanarak turnuvanın 3.sü oldu. 

Üçüncülük maçının bitmesinin sonrasında heyecanla beklenilen final maçı Dinar Adliyesi ile Dinar Belediye Spor grupları arasında oynandı. 

Final maçını Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, Yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşlar izledi.

Hayli çekişmeli ve bir o kadar zevkli geride bıraktığımız maçı Dinar Belediye Spor 3-0 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan karşılaşmanın sonucunda turnuvada ilk 4 grup arasına giren gruplara ve maçta vazife alan hakemlere madalyalarını takdim etti. 

Madalya takdiminin sonrasında Kupa töreni ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Hayırlısıyla birlik ve beraberlik içinde kurumlarımız arasında düzenlediğimiz voleybol turnuvası bugün oynanan maçlar ile sona erdi. Kupa törenimiz ve turnuvaya katılan bütün gruplarımıza katılım belgesi takdimi 2 Eylül de belediyemiz aracılığıyla düzenlenecek olan Zafer Bayramı Etkinlikleri Kutlamasında gerçekleşecektir. Belediye olarak ilkini gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonu inşallah geleneksel duruma getireceğiz. Daha geniş katılımlı platformda düzenleyeceğiz. Bu vesileyle Turnuvamıza katılan bütün gruplarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

dinar şampiyon afyon