Dinar'da Salı Pazar yeri modern görünüme kavuşuyor

TAKİP ET

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Salı Pazar yerimiz projelerimiz ile modern görünüme kavuşuyor dedi

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Salı Pazarımızda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, Pazarcı esnafına hayırlı işler diledi.

Sarı ilk olarak Salı Pazarımızda yapımında sona yaklaşılan Peynir, Yoğurt ve Zeytin Pazarı inşaatını akabinde ise Zabıta, Mescit, Sebzeciler Odası ve WC binasının yer aldığı inşaatı yerinde inceledi.

İnceleme sırasında Menderes Nehri Projemizin ilk etabının yer aldığı Salı Pazarı kısmının tamamlanması ile Pazar yerimizin etrafının daha güzel bir görünüme kavuştuğunu belirtti.

PEYNİR, YOĞURT VE ZEYTİN PAZARI ESNAFIMIZ ARTIK DAHA MODERN BİR ALANDA SATIŞ YAPACAK

Yyakın bir sürede inşaatımız tamamlanınca Yoğurt, Peynir ve Zeytin ürünlerini satan esnaflarımız modern Pazar yerinde satışını yapabilecek.

Ayrıca Pazar yerimize gelen vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın ibadetini yapacağı mescit başta olmak üzere Zabıta personelimizin destek binası, Sebzeciler Odamızın binası ve WC’de hizmete sunulacak. Dinarımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizlerde gece gündüz demeden ilçemiz için çalışıyoruz. Tüm esnaflarımıza tekrardan bol ve bereketli kazançlar diliyorum ”dedi.

Dinar Haber Dinar Pazar Yeri Nihat Sarı