Dinar'da asfalt öncesi altyapı yenileniyor!

TAKİP ET

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı'nın talimatları ile İncirli Mahallesi'ne kazandırılan yeni yolda sıcak asfalt serimi öncesi alt yapı çalışmaları başladı.

Dinar Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; Fatih Mahallesi ve İncirli mahallesinde bulunan vatandaşlarımızın Şakir Ünver İlkokuluna, Stadyuma, Kapalı Spor Salonuna ve Şehir merkezine basit ulaşım sağlayabilmesi ve trafiğin rahatlaması amacıyla açılan seçenek yolda sıcak asfalt serimi öncesi alt yapı çalışmaları tamamlanıyor.



Yapılan çalışmalar ile alakalı bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nihat Sarı, “İlçemizde yeni açmış olduğumuz ve genişletme çalışması yaptığımız yollar yardımıyla daha rahat ve kesintisiz bir trafik oluyor. Vatandaşlarımız ulaşımlarını daha basit bir şekilde sağlıyor. Bugün ise İncirli Mahallemizde geçen zamanlarda açtığımız yeni yolda alt yapı çalışmalarımız başladı. İnşallah alt yapı çalışmamızın tamamlanması ile eş zamanlı sıcak asfalt serimi ile yolumuz daha kullanımı basit duruma gelecek.” dedi.

dinar haber dinar belediyesi nihat sarı