Dinar'da 8 Mart Jesti: Kadınların Yüzü Çiçeklerle Güldü!
Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu'nun talimatıyla harekete geçen ekipler, ilçenin dört bir yanında kadınlara çiçek takdim etti. Hastaneden adliyeye, sokaktan iş yerine kadar her noktada 8 Mart coşkusu yaşandı.
Dinar’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, belediyenin düzenlediği anlamlı bir etkinlikle kutlandı. Belediye Başkanı Veysel Topçu’nun talimatı üzerine yola çıkan belediye ekipleri, ilçedeki kadınları bu özel günde yalnız bırakmadı. Gün boyu süren etkinliklerde, toplumun her kesiminden kadına ulaşarak günün anlam ve önemine dikkat çekildi.
Hastanede ve Adliyede Sıcak Karşılama
Ekiplerin ilk durağı Dinar Devlet Hastanesi oldu. Burada tedavi gören kadın hastalar ile yoğun mesai harcayan doktor ve hemşireler ziyaret edildi. Beklemedikleri bu sürprizle karşılaşan sağlık çalışanları ve hastalar, çiçeklerle moral buldu. Ardından Dinar Adliyesi’ne geçen ekipler, burada görev yapan kadın personelin de gününü kutlayarak çiçeklerini teslim etti.
Sokaktaki Vatandaş da Unutulmadı
Etkinlik sadece kurumlarla sınırlı kalmadı. İlçe merkezinde, çarşıda ve pazarda karşılaşılan kadın vatandaşlara da çiçek dağıtımı yapıldı. Belediyenin bu jesti, Dinar halkı tarafından büyük takdirle karşılandı. Hayatın her alanında büyük emek veren kadınların toplumdaki değerini hatırlatan bu çalışma, ilçede sıcak görüntülere sahne oldu. Dinar Belediyesi yetkilileri, kadınların sadece bugün değil her gün baş tacı olduğunu belirterek kutlamalarını tamamladı.
Haber: Afyon Kent Haber – Mustafa Şengül