Dinar Belediye Spor Teknik Direktörü İrfan Yüksel açıkladı

TAKİP ET

Dinar Belediye Spor Teknik Direktörü İrfan Yüksel, 2017 – 2018 yılı futbol sezonuyla ilgili takım hakkında genel değerlendirmeler yaptı

Yüksel, takım olarak başlıca hedeflerinin Genç takım altyapı desteği ile Dinar Belediye Sporun tamamen Dinarlı gençlerden oluşması ve Bölgesel Amatör Ligine (BAL) çıkması olduğunu söyledi.

 

İlk yarı sezonunun bekledikleri hedefe yakın olduğunu ifade eden Yılmaz, ikinci yarıda ise sonuç olarak şampiyonluğu istediklerini belirtti.İrfan Yüksel, genel değerlendirmeyle ilgili şu ifadeleri kullandı; "Dinar Sporda öncelikli hedefimiz takımın kadrosunun tamamen Dinarlı gençlerden oluşması. Bunun nedeni ise kendi çocuklarımız olduğu için içimizde heyecan ve şevk oluyor onun için iyi iletişim kurabiliyoruz, duygu ve düşünceleri karşılıklı olarak daha iyi anlayabiliyoruz. Kendi mesleğimde halı sahacılık olduğu için çocukları seçiyor, onları eğiterek yetiştirmeye çalışıyoruz bütün hedefim bu. Belediye Başkanımızda her zaman der ‘kendi çocuğumuz, kendi çocuğumuz’ diye. Başkanımızın isteği de bu yönde. İnşallah bu hedefimizi yakalayıp Dinar’a hediye etmek olacak. İlk yarı sezonuna bu sene kendi çocuklarımızdan ağırlıklı bir kadro ile başladık. Takıma takviye olarak dışarıdan gelen kaliteli oyuncuları takviye ettik. İlk yarıda hedefimize ulaştık diyebiliriz. Sadece Salar maçında beklenmedik bir maç kaybettik ama diğerleri gayet güzeldi. İkinci yarı fikstürümüz biraz daha avantajlı idi, takıma hiçbir takviye yapmadık çünkü gerekli ve yeterli bir kadromuz var. Bu sene biraz daha tasarrufa gitmeyi tercih ettik.

 

Bu sene on beş arkadaşımızın lisanlarını çıkardık ama şuana kadar bunun yedi – sekizinden faydalanabildik Bu yaz hedefimiz yine aynı şekilde sekiz on tane takip ettiğimiz çocuklarımız var, onların lisansını çıkartıp Dinar Spor’a kazandırmak ve bu işi biraz daha ekonomik ve sevilir hale getirmek amacımız bu.”dedi.