Dinamik Spor Kulübü Karatecileri İl Şampiyonasında Başarıya Ulaştı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da düzenlenen Minik-Yıldız İl Şampiyonası'nda dereceye giren Dinamik Spor Kulübü karatecileri, Denizli'de yapılacak Türkiye şampiyonası için hazırlıklarına ara vermeden başlayacak.

Pınar Yılmaz, Ravza Koçak, Ecrin Çetin, Betül Koçyiğit, Hasibe Gökbaş, Ebrar Yıldırım, Ceylin Fidan, Elanur Elmas, Başak Büyükbezgin, Sevim Aygün, Hazal Fidan, Zeynep Kahvecigil, Hatice Yılmaz ve Yağmur Çevik isimli sporcular, şampiyonada gösterdikleri performansla Dinamik Spor Kulübü'nü gururlandırdı.

Özellikle kata kategorisinde mücadele eden Pınar Yılmaz, Ravza Koçak, Ecrin Çetin, Hazal Fidan ve Hatice Yılmaz, gösterdikleri üstün performansla birincilik elde etti. Ayrıca Betül Koçyigit, Hasibe Gökbaş, Ebrar Yıldırım, Ceylin Fidan, Elanur Elmas, Başak Büyükbezgin, Sevim Aygün, Yağmur Çevik ve Zeynep Kahvecigil de kendi kategorilerinde dereceye girerek Dinamik Spor Kulübü'nün başarısına katkı sağladı.

EBRAR YILDIRIM ŞAMPİYONA'YA DAMGA VURAN İSİMLERDEN BİRİ OLDU

Şampiyona'ya damga vuran isimlerden biri olan ve birinciliği elde eden, 36 kğ'da mücadele eden 2012 doğumlu Ebrar Yıldırım elde ettiği başarı sonrası sevincini, hocası, takım arkadaşları ve ailesi birlikte kutladı. 

Dinamik Spor Kulübü Başkanı, sporcuların gösterdiği performanstan memnuniyet duyduklarını belirterek, Türkiye şampiyonasında başarılı sonuçlar elde etmek için çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. Dinamik Spor Kulübü karatecileri, Denizli'de yapılacak olan Türkiye şampiyonasında başarılarının devamını getirmeyi hedefliyor.




Dinamik Spor Kulübü Afyon haberleri karete