Dilan Polat ve Engin Polat'ın Mal Varlıklarına El Konuldu!

TAKİP ET

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'a yönelik kara para aklama ve vergi kaçırma iddiaları sonucunda tüm mal varlıklarına el konuldu. Ayrıca, yurt dışına çıkışları da yasaklandı.

Son günlerde vergi kaçırma ve kara para aklama gibi ciddi iddialarla gündeme gelen ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat, hukuki soruşturmaların ardından sert bir önlemle karşı karşıya kaldılar. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda çiftin tüm mal varlıklarına el konuldu. Ayrıca, yakın akrabalarının da mal varlıkları aynı şekilde bloke edildi.

Dilan Polat ve Engin Polat çifti, özellikle son dönemde iş yerlerine yapılan silahlı saldırılarla gündemdeydi. Bu olayların ardından vergi kaçırma ve kara para aklama gibi ciddi suçlamalarla karşı karşıya geldiler. İddiaların yoğunluğu nedeniyle savcılık, hızla harekete geçti ve mal varlıklarına el koyma kararı aldı. Bu önlem, çiftin mülkiyetinde bulunan tüm varlıkları kapsıyor.

Ayrıca, Dilan ve Engin Polat çiftine yurt dışına çıkış yasağı getirildi. Bu kararla birlikte, çiftin yurt dışına seyahat etmeleri engellendi. Soruşturmanın derinleştirilmesi ve gerekli adımların atılabilmesi için bu tür bir kısıtlama getirildi.

Bu olayın yanı sıra, soruşturma kapsamında Dilan ve Engin Polat çiftinin yanı sıra, ikinci derece yakınlarının da mal varlıklarına el koyma kararı verildi. Ayrıca, 16 şirket ile 8 kişi hakkında da ayrı soruşturmalar başlatıldı

dilan polat dilan polat kimdir dilan polat nereli dilan polat son dakika dilan polat engin polat