Dikkat! Afyon'da Hava sıcaklığı...

TAKİP ET

Sıcaktan bunalan Afyonkarahisar'da hava durumu nasıl olacak. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının, cuma gününden itibaren düşüşe geçeceği, Afyonkarahisar'da ise hafta sonu hava sıcaklığı 30 dereceden 24 dereceye düşeceği bildirildi.

Tüm Türkiey'de hava sıcaklıkları, mevsim normallerinin üzerinde seyrederken hava sıcaklığının hafta sonundan itibaren hızla düşeceği bilgisi ulaştı. .

Afyonkarahisar'da Hava sıcaklığının cuma gününden itibaren düşmeye başlayacağı bildirildi.

Afyonkarahisar'da hava sıcaklığının 30 derece önümüzdeki Çarşamba gününe kadar 20'ye düşeceği belirtildi.

Türkiye genelinde sıcaklıkların cuma gününden itibaren düşmeye başladığı bildirildi.

Sıcaklar üç gün daha yüksek devam edecek. Hafta sonu az bulutlu şeklinde düşüşe geçeceği, başka bir söylem ile; sonbaharın başladığı ve uzun kolluların gardıroptan çıkacağı aktarıldı .

Sıcaklıkların hızla düşüşü ile beraber Ege ve Marmara Bölgesi'nde yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar da bekleniyor. 

Afyonkarahisar'da bugün sıcaklığın 30 derece olacağı ama cumartesi günü hissedilen sıcaklıkların rüzgarların etkisi ile beraber 20 dereceye düşmesi bekleniyor.

Sahil Planları yapanlara kötü haber

Cuma günü geceden itibaren Mamara Bölgesi'nin özellikle akşam saatlerinde seri olacağı fakat cumartesi bu serin havanın daha etkili olacağı ifade edildi.

Soğuk hava dalgası ile birlikte hemen hemen bütün Türkiye serinleyek. En fazla düşüş Marmara ve Karadeniz bölgelerinde görülmesi kuvvetli ihtimal olarak açıklandı. 

Marmara'da rüzgar hafiflerken sıcaklıklar ise artacak.

İç Anadolu Bölgesi'nde iki gün daha sıcaklık beklenirken hafta sonu 5 derece serinleme yaşanacak.

Ege'de devam eden bunaltıcı sıcaklıkların hafta sonu yerini daha serin havaya bırakacağı vurgulandı.

Akdeniz nemli ve bunaltıcı bir havada olacakken Güneydoğu'da ise sıcaklık 38-39 derecelerde olacak. Doğu Anadolu açık ve yine sıcak beklenirken Karadeniz'de ise rüzgarlar sıcak esecek, hafta sonu sağanak yağışlar beklenecek.