Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Ankara'da düzenlenecek

TAKİP ET

Devlet teşvikleri tanıtım günleri 6-7 Nisan 2023 tarihlerinde Ankara ATO Congresium'da gerçekleştirilecek.

İki gün boyunca devam edecek etkinlikte, işletmelerin yararlanabilecekleri teşvikler hakkında bilgi verilecek ve teşviklerin faydaları anlatılacak. Etkinliğin amacı, işletmelerin daha fazla teşvikten yararlanmalarına yardımcı olmak ve Türkiye ekonomisine katkı sağlamaktır.

Ankara'dan canlı olarak aktarılan etkinlik, İsa Cotur blog Youtube kanalı üzerinden izleyicilerle buluşacak. İsa Cotur, etkinlik boyunca yerinde olacak ve hem konuşmacıların sunumlarını hem de etkinlik alanındaki diğer faaliyetleri takip ederek izleyicilere aktaracak.

Etkinliğe, farklı sektörlerden birçok işletme katılacak ve teşvikler hakkında bilgi alarak işletmelerinin büyümesine katkı sağlamayı hedefleyecekler. Devlet teşvikleri, işletmelerin vergi, sigorta, kredi ve yatırım gibi alanlarda faydalanabileceği çeşitli destekler sunmaktadır. Bu nedenle, işletmeler için önemli bir kaynak olan devlet teşvikleri hakkında düzenlenecek olan etkinlik, işletmelerin gelişmesine katkı sağlaması açısından önemlidir.

Devlet teşvikleri tanıtım günleri, işletmelerin daha fazla bilgi edinmesini sağlamak için önemli bir fırsat sunmaktadır. İşletmeler, bu etkinlik sayesinde teşviklerin faydaları hakkında daha fazla bilgi edinecek ve işletmelerinin büyümesine katkı sağlayacak destekleri daha iyi kullanabilecekler.

İsa Cotur Youtube Ankara Devlet teşvikleri