Desenli Renkli Asfalt

TAKİP ET

Renkli asfaltlar yeni yeni gündeme gelmeye başlayan, farklılığı ve kalitesiyle dikkat çeken mucizevi zemin kaplamasıdır.

           Renkli asfaltlar yeni yeni gündeme gelmeye başlayan, farklılığı ve kalitesiyle dikkat çeken mucizevi zemin kaplamasıdır. Renkli asfaltlar diğer asfaltlara göre hem renk olarak hem de kalite olarak ayrılmaktadır. Renk seçeneği olduğu gibi farklı desen ve malzeme seçeneğinin de olması asfaltlara olan ilgiyi arttırmaktadır.    Desenli Renkli Asfalt

 

             Desenli renkli asfalt tasarımlarında kare modeller ve taş desenler en fazla tercih edilenler olarak biliniyor. Hem doğal bir görünüm hem de dayanıklı bir zemin herkesin isteyeceği bir detay olduğu için son zamanlarda renkli asfaltlarda renk ve model seçenekleri arttırılmıştır. Her yıl sökülen dayanıksız asfalt modellerine nazaran bu yeni zemin dayanıklılıkta diğeri ile kıyaslanamaz bile.

 

                Renkli asfaltlar taş, beton gibi zeminlere yapılabileceği gibi daha yumuşak zeminlerde de tercih edilebilir. Parklarda bahçelerde farklı bir görünüm kazandırmak istediğiniz heryerde bu ürünleri kullanabilirsiniz. Desenli renkli asfalt fiyatları seçtiğiniz modele göre farklı fiyat seçeneklerini sizlere sunuyor. Asfaltın yapılacağı zemin ve büyüklüğü burada çok fazla önem taşıyor. Alan büyüdükçe otomatik olarak fiyatında arttığını görebilirsiniz. Var olan asfalt üzerine yeni bir asfalt yapılmaktansa, renkli asfalt moyaları kullanılarak yeni bir görünüme kavuşturulabilir. Bu boyalar kullanıldıkça hemen renk solması veya kopma gibi sorunlar yaşatmaz. Uzun ömürlü olduğu için birçok kişi kendi evinin önüne bile bu asfaltlardan yapmaktadırlar. Kayan yer karolarının yerine kauçuk renkli asfaltların kullanılması daha mantıklı olarak görülmektedir.

 

                Kauçuk renkli asfaltlar yumuşak bir zemin olduğu için özellikle de çocuk parklarında veya evlerin önünde daha fazla kullanılmakta. Bu ürünlerde farklı desenler ve kalıplar da bulunuyor. İster büyük isterseniz küçük kalıplarla beraber dilediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Fiyat olarak bakıldığında ise renkli asfaltlar verilen paranın karşılığını fazlasıyla veriyor. Diğer yer zeminleri ile kıyaslandığında kaliteli olması ve uzun ömürlü olması bunun yanı sıra renkendirme için farklı bir görünüme sahip olması asfalt yer zeminlerini vazgeçilmez yapıyor. Asfalt yer zeminlerinde isterseniz asfalt boyası ve kalıbı alarak hem kalıp şekillendirme hem de bu kalıpların renklendirilmesini yapabilir ve bu işi kendiniz için hobi haline getirebilirsiniz.